Fredag d. 1 december går det løs

 

Fredag d. 1 december 2017 vil Michael lægge den første perle på perlepladen. Han skal i løbet af et år lægge 1.683.000 perler. Det svarer til, at han skal lægge perler 5 timer effektivt om dagen i 365 dage, og minimum lægge 4.603 perler pr. dag. Det betyder, at han har 4 sekunder til at lægge hver perle i effektivt 5 timer hver dag, for at kunne overholde deadlinen. Støt Michael ved at syntes godt om projektet på Facebook. Det betyder meget for ham, at han kan se at folk følger med i hans kæmpe store bedrift.

Michael er diagnosticeret med Aspergers syndrom om som han selv udtaler “Det der kendetegner mig er, er at jeg har særinteresser. Jeg kan fordybe mig i noget og være meget fokuseret, og lukke alt andet ude. Bare der er en vis form for struktur.”

 

Fun facts

  • Der skal lægges 4.603 perler hver dag i 365 dage
  • Billedet bliver 2,5 m højt og 16,5 m bredt
  • Michael skal lægge perler i 5 effektive timer om dagen, og samtidig passe sit job ved siden af.
  • Han skal lægge en perle hvert 4 sekund for at nå det på 5 timer om dagen.
  • På en perleplade er der 900 perler (15×15 cm plade) og der er 1.880 perleplader i alt
  • Der skal lægges 5,12 perleplader hver dag

 

Hvad skal billedet ligne?

Michael har selv været rundt i Herning og fotografere monumenter, som han vil lave på billedet. Billedet er derfor en blanding af mange forskellige elementer fra Herning by. Nogle som kan nævnes er FCM logo, Messecenter Herning, Herning kirke og Logoet for Herning centeret.

 

Michael i medierne

                

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *