7.200 perler på kun 1 dag

Efter vi i weekenden har været forbi og talt med Michael, blev vi mødt af massér af gåpåmod, og vilje til at han nok skal få bygget perlepladen som består af 1.683.000 perler.

Michael har efter en stille start nu arbejdet sig foran hans egen plan om at lave 5 perleplader om dagen. Det er en kæmpe succes at han er foran, og Michael er selv ved rigtig godt mod. Der er en masse blod på tanden og han er slet ikke det mindste i tvivl om at han nok skal snuppe perlerekorden.

Michael har selv udarbejdet et skema, hvor han hver dag krydser af hvor mange perleplader han har lavet, og det har han nu sendt til os. Som det ses på billedet har Michael lagt perler hver dag siden d. 1 dec. kl. 10.00 hvor startskuddet gik.

På billedet kan du se hvor mange perleplader han har lagt hver dag. Det magiske tal der skal stå på listen er 5, men når Michael virkelig går til den, så ligger han hele 8 perleplader på bare en dag. Husk at syntes godt om Michael på facebook og vær med til at give ham alt den støtte vi kan.

 

Facts omkring Michaels perleprojekt

– Der skal lægges 4.603 perler hver dag i 365 dage

– Billedet bliver 2,55 m højt og 16,5 m bredt 

– Han skal lægge perler i 5 effektive timer om dagen, og samtidig passe sit job

– Han skal lægge en perle hvert 4 sekund for at nå det på 5 timer hver dag 

– På en perleplade er der 900 perler (15×15 cm) og der er 1.880 perleplader i alt 

– Der skal lægges 5,12 perleplader hver dag – En perleplade er på 900 perler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *